HALLOWEEN: 'Pumpkin'boller uden mel og sukker

10 store gulvtæpper til under 1000 kroner – Sydhavnsmor.dk

Efter at have haft besøg af en indretningsarkitekt – hvilket I får mere om i et nærtkommende indlæg – har jeg også fået glukkerne op for, at jeg vil have et stort gulvtæppe. Eller to. Gerne både til at samle stuen, men også et i vores store spisekøkken. Min mand er ikke helt vild med ideen, så jeg må skrue charmebøffen på, for han foretrækker rene plankegulve, så længe vi har små børn og så længe jeg ikke er mere huslig end jeg er nu 😉 Jeg synes det giver varme og ungerne vil hellere klaske deres små tykke numser op på et gulvtæppe, end at få kold røv på gulvet. Desuden tror jeg også at både Martin og jeg vil blive mere forelskede i tanken om at lege med Barylerne når der er blødt til bagdelen, end tanken om at få gåsehud på ballerne.

Jeg har fundet 10 pæne og store gulvtæpper – flere af dem er på udsalg lige nu og derfor skal jeg edderdylme få skruet den charme på lynhurtigt. Hvilke synes I er finest?

taeppe8

BOMULDSTÆPPE, 140X200 CM, 999 KR

taeppe2

RYATÆPPE 160X230 CM, 900 KR

taeppe5

BOMULDSTÆPPE 160X200, 700 KR

taeppe3

BOMULDSTÆPPE 140X200 CM, 560 KR

taeppe4

ULDTÆPPE 140X200 CM, 999 KR

Der begynder at danne sig et blåt tema – det bryder jeg efter næste … 😉

taeppe7

BOMULDSTÆPPE 140X200, 799 KR

taeppe10

BOMULDSTÆPPE 140X200 CM, 999 KR

taeppe6

BOMUDLSTÆPPE 140X200 CM, 999 KR.

taeppe-1

 ULDTÆPPE 140X200 CM, 1000 KR

taeppe9

BOMULDSTÆPPE 140X200 CM, 799 KR

Er gnubbet ind i affiliatelinks 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

4 kommentarer

 • Annemarie

  Jeg er ret vild med det blå uldtæppe (nr 5) og det sidste bomuldstæppe du viser (nr 10)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny Marie

  Uha, så mange lækre tæpper! 💙
  Forstår godt dit valg er svært!
  Kunne godt tænke mig at vide, hvor og tæpperne kan købes? 😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Jenny

   Under hvert billede står der hvilket slags tæppe det er samt str og pris – det klikker du på, og kommer direkte til det enkelte tæppe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HALLOWEEN: 'Pumpkin'boller uden mel og sukker